Přepínač měn

CZK       EUR

Katalog
Rychlý kontakt

ZYTA velkoobchod bižuterie

DOMAŽLICKÁ 200

318 00  Plzeň

Email: info@bizushop.cz

Majitel: Josef Laštovka

Tel.: +420 603 434 393

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Zaškrtnutím políčka souhlasu a vytvořením registrace, nebo objednávky uděluji tímto souhlas společnosti  Josef Laštovka - ZYTA Velkoobchod bižuterie, se sídlem Domažlická 830/200, 318 00, Plzeň – Skvrňany, IČ: 13888595, zapsané v Živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, shromažďovala, uchovávala a zpracovávala, tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Adresa
  • E-mail
  • Telefonní číslo

2. Jméno, příjmení,  adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za těmito účely:

  • Pro registraci a vytvoření zákaznického účtu
  • Pro uzavření objednávky
  • Pro zasílání informací o stavu objednávky a možnost vyřízení dotazů, nebo reklamací.
  • Pro zasílání marketingových oznámení správce. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu nezbytně nutnou, maximálně však 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu s požadavkem na adresu info@bizushop.cz,  nebo dopisu na kontaktní údaje Josef Laštovka – ZYTA Velkoobchod bižuterie, DOMAŽLICKÁ 200, 318 00 Plzeň.

. 4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem manuálně v elektronické podobě prostřednictvím internetového obchodu (www.bizushop.cz) od poskytovatele software společnosti Sunlight systems s.r.o., účetních programů a v písemné podobě, kterou generuje účetní systém.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • Vzít souhlas kdykoliv zpět
  • Požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • Vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • Vznést námitku proti zpracování na přenositelnost údajů
  • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás, nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

6. Jako Subjekt údajů prohlašuji, že jsem si vědom/a všech svých práv dle zákona o ochraně osobních údajů a práv podle GDPR.

7. Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

8. Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu a zpracovávat je bude pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny.

 

Recenze zákazníků
Hodnocení: 5 / 5
11.10.2019
Hodnocení: 5 / 5
08.10.2019
Hodnocení: 5 / 5
07.10.2019
doporučuji
Zobrazit více hodnocení
Newsletter